Stem på Knoldselleri
Tove Færch fra Karolines Køkken har en afstemning om, hvilke fødevarer man synes, der smager værst.
Listen har hun lavet ved at spørge læserne på hendes blog, hvad de synes om lever.
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette. Læs mere her.
Liselotte skriver
Sorry, men jeg kan altså ikke fordrage snegle… som spise, altså 😉
Trine-Maria skriver
Jamen jeg indrømmer da også gerne, at der er mange værdige kandidater på Toves liste – snegle er bestemt heller ikke min ting – lige som jeg mener, at sukat er temmelig ærgerligt i de fleste kager 🙂
Søren skriver
Jeg har før lavet god mad af lever, løvstikke og muslinger – dog ikke samme ret. Kommen derimod – nej tak. Og hvad skulle der være i vejen med knoldselleri. Det smager aldeles glimrende saltbagt i 2-3 kilo salt.
Trine-Maria skriver
Søren – du/I laver jo altid god mad – så det tæller ikke… Det er lige før jeg tror I kunne få mig til at spise knoldselleri, men jeg er altså ikke sikker for det er bare noget af det værste jeg ved…
Tove skriver
Trine-Maria…….du bliver nødt til at prøve dette. Riv en knoldselleri groft (ja eller bare et lille stykke af den!) Hæld kogende vand på – og herefter iskoldt vand. Prøv så at smage! Knasende sprød og lækker nøddeagtig – alletiders i salat.
Og så hjalp din “undergravende virksomhed” ikke. Jeg har opgjort stemmerne, og det var snegle og cocktailbær der “vandt”.
Claus skriver
Knoldselleri forever!
(siger jeg bare http://www.classy.dk/log/archive/001777.html )
Trine-Maria skriver
Tove – pokkers også – knoldselleri er altså ellers der absolutte hadeobjekt i køkkenet 🙂 med ok, jeg synes som regel også at snegle er temmelig væmmelige – og cocktailbær er vel egentlig slet ikke en fødevare.
Claus – pyhha – smag og behag er godt nok forskellig – om jeg begriber hvordan du ligefrem kan længes efter knoldselleri-sæsonen? Men du kan jo så glæde dig over Toves opgørelse – for der er åbenbart mange der godt kan leve med den brune, bitre sag 🙂