Hvorfor blogger Trine-Maria ikke?

Den korte version er, at jeg ikke har tid. Den lange er, at jeg har mistet lysten til at skrive til hovedet på bloggen. Ikke for altid og ikke fordi jeg så skal lukke og slukke, men bare fordi jeg har andre steder at skrive.

Jeg skriver for eksempel stadig på min bog som hedder “Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier”. Det er nu juni 2016 og jeg er ikke stolt over at det har taget så lang tid, men jeg er også realistisk. Jeg elsker at arbejde og jeg får så mange sjove opgaver – så jeg ender hele tiden med at vælge at løse dem og lige at vente med bogen til der bliver bedre tid – ha ha! :-)

Bogen skal nok blive færdig, men jeg ved bare stadig ikke helt hvornår.

Derudover blogger jeg nu på POV International. Danmarks nye, seje, gratis blogmedie. Mine første tre indlæg er lige her:

Sådan undgår du at blive deprimeret af Facebook

Hvem tror Facebook egentlig du er? (om Facebooks algoritmer)

Prøv lige at være stille et øjeblik

Derudover skriver jeg stadig jævnligt 140 tegn ad gangen på Twitter som @trinemaria

Jeg er også stadig jævnt aktiv på Facebook. For eksempel har jeg oprettet en facebookgruppe, hvor jeg tvinger folk til at hjælpe mig med bogen og den er du velkommen til at være med i :-)

Skriv en kommentar