Ello Bello – mig fortello :-)

Der er et nyt socialt medie på gaden – navnet er Ello og lige om lidt har vi nok glemt det igen.

Jeg udtaler mig om det til Berlingske Tidende – lige her:
Er et “hello” til Ello et farvel til Facebook?

Interessen for Ello viser efter min mening, at vi er ved at være kørt en lille smule trætte af Facebook – klar til at springe, hvis der kommer noget, der for alvor kan noget nyt.

Jeg er ret sikker på, at det ikke bliver Ello, der lukker Facebook. men de kan stadig nå at overraske mig og alle de andre ironiske brugere – hvis de begynder at udvikle fantastisk funktionalitet. Jeg ville så håbe for dem, at det blev meget snart – inden interessen forsvinder igen :-)

En kommentar til “Ello Bello – mig fortello :-)”

  1. Susanna Rankenberg:

    Kære Trine-Maria – TILLYKKE med blog-jubilæet! :)

Skriv en kommentar