Danske bøger til min Kindle – NU!

Jeg har købt en Kindle. Det fantastiske ved den er, at jeg nu kan hente bøger jeg læser om eller ser omtalt online, NU. Det tager mig under 2 minutter at finde bogen i Kindle store, at betale den og at få den leveret. Det er fantastisk og det gør, at jeg læser endnu mere! (og lad os se det i øjnene jeg er i forvejen lidt af en læsehest):

Nu har Pew Internet (som laver studier af, hvad amerikanerne foretager sig online) lavet en analyse af e-bogs-læsere og det er artige resultater, de deler:

“Those who have taken the plunge into reading e-books stand out in almost every way from other kinds of readers. Foremost, they are relatively avid readers of books in all formats: 88% of those who read e-books in the past 12 months also read printed books.2 Compared with other book readers, they read more books. They read more frequently for a host of reasons: for pleasure, for research, for current events, and for work or school. They are also more likely than others to have bought their most recent book, rather than borrowed it, and they are more likely than others to say they prefer to purchase books in general, often starting their search online.”

Derfor skal de danske forlæggere og bog-elskere da bare se at komme ud af hullerne. Hvis jeg ikke kan få bogen (og dette rammer hos mig især romanerne) nu og leveret til min nye fantastiske gadget, så er der andre bøger (og jeg er da komplet ligeglad med om jeg skal læse på engelsk eller dansk!) og så vinder de udenlandske jo hver gang.

Resten af Pew Internets studie er her: The Rise of e-reading

Og ja ja – jeg er med på at der findes hacks så man kan konvertere bøger til Kindle format (se fx. her, hvis du vil prøve), men jeg vil ikke have en eller anden kludret, besværlig oplevelse. Jeg vil have det min Kindle er designet til – gnidningsfri adgang til tusindvis af titler (faktisk er det eneste problem jeg kan se, at det bliver dyrt i længden -og så altså at jeg foreløbig er afskåret fra at støtte danske forlag/ danske forfattere!) :-)

4 kommentar til “Danske bøger til min Kindle – NU!”

 1. Andreas Haugstrup:

  Giv den gas: http://da.riidr.com/ (har ikke selv prøvet, men nu har jeg ingen Kindle…)

 2. Trine-Maria:

  tak Andreas – jeg kendte den ikke og skal klart prøve at finde en god løsning meget snart – og selvfølgelig har du ikke en Kindle – du har vel ikke haft tid til at læse ret mange bøger tænker jeg :-) 1000 tillykke med Podio – så dejligt for jer!

 3. Andreas Haugstrup:

  Mange tak :)

  Det er nu ikke derfor jeg ikke har en Kindle. Jeg er søn af to bibliotekarer og gift med en journalist så når det kommer til bøger er jeg noget af en luddit!

 4. Jesper:

  Ja det er farligt at have en Kindle med alle de bøger man kan hente:-) Jeg har fundet ud af ar man hos riidr.dk kan købe danske bøger man kan hente direkte til sin Kindle.

Skriv en kommentar