Dorte Toft på Wikipedia

Jeg kunne ikke rigtig beslutte mig for, om jeg skulle sende Dorte Toft blomster, chokolade eller en flaske champagne for indsatsen i den fortsatte saga om IT Factory.

Så jeg valgte i stedet at skrive en kort Wikipedia artikel om hende. Og så donerede jeg pengene til Wikipedia – det er jeg sikker på, at Dorte synes, er ok – samarbejde via internettet er jo lige hendes kop te :-)

Og i anledning af julen vil jeg bare lige sige, at hvis du også synes, Wikipedia er fantastisk, så er det bare med at komme til lommerne. Det er muligt at du synes Wikipedia skal være gratis (det er jo for pokker brugerne der skriver alle artiklerne!), men servere koster altså stadig penge – og mange servere koster mange penge – og eftersom Wikipedia er HELT UDEN REKLAMER, så har de altså brug for din hjælp.

Wikipedia Affiliate Button

Og nu skal jeg altså lige se om Jersild griller ham Asger Jensby – eller om han igen får lov til at slippe afsted med at være offer!

2 kommentar til “Dorte Toft på Wikipedia”

  1. Karin Høgh:

    Nice move – dét fortjener hun også.

  2. Dorte Toft:

    Et alt for forsinket, Whauv og tak. Tænk at nogen har sat mig i Wikipedia.
    Og ja. Jeg må også se at få doneret nogle penge til opslagsværket. Det er et uundværligt værktøj efterhånden.

Skriv en kommentar