Lego-direktørens “klodsede” visitkort

Børsen light har en fantastisk historie om at Jørgen Vig Knudstorp har et visitkort som er en lego-mand, der ligner ham selv.

På forsiden af figuren står navnet og på ryggen står så e-mail og telefonnummer.

Det er da meget, meget sjovere end sådan et tyndt stykke sjasket papir – eller dengang folk udleverede en mini-cd i en plastik-lomme :-)

Hvad er din bedste visitkort-oplevelse? Eller den værste?

Og læs i øvrigt selv historien (og se et bedre billede) hos Børsen – som også bebuder stort interview med Jørgen Vig Knudstorp.

5 kommentar til “Lego-direktørens “klodsede” visitkort”

 1. Ole:

  Sejt koncept – og ganske oplagt i den branche. Man kan lidt frygte, hvad der sker for hans direktør-kolleger på kondomfabrikken og medicinalfabrikken, når de ser hans visitmand.

 2. Mads-Peter:

  Det er en rigtig god idé – især fordi det også placere LEGO i en mere kreativ kategori. Visitkort er en svær størrelse – de har typisk en levetid der går fra at man modtager kortet, til det forsvinder i en bunke på ens skrivebord eller det bliver endnu et i stakken, som man meget sjældent kigger i. Men sådan en lego-fyr kan man jo stille på sit bord eller give til sine børn at lege med, og på den måde får visitkortet en meget længere levetid.

  Jeg har også hørt om firmaer er laver visitkort, der bare er tynde plastikbeholdere for små mintpasteller eller andet slik. På den måde giver man også visitkortmodtageren en grund til at beholde kortet mere end en dag.

  Jeg kan også rigtig godt lide visitkortet for skilsmisseadvokaten på dette site: http://creativebits.org/cool_business_card_designs

 3. Anders G:

  Legofiguren er da spot on. Fantastisk gode ting Mads Peter, kortet fra en inkassator lige over skilsmisseadvokaten er også god. Jeg husker at der i American Psycho af Brett Easton Ellis var et langt og underholdende afsnit om do’s and don’ts og fashion indenfor visitkort. I Patrick Batemans verden er folk dog knapt så eksperimenterende og kreative mht visitkort.;-)

 4. Morten Eghoej:

  En smule off topic men så i sidste uge et blog indlæg om en gut der brugte lego til hans tidstyring. Det eneste problemer var at de andre kollegaer leget med det ..

  On LEGO Powered Time-Tracking; My Daily Column

  http://jexp.de/blog/archives/16-On-LEGO-Powered-Time-Tracking;-My-Daily-Column.html

 5. Mads-Peter:

  I filmen er der også denne fantastiske scene.

  http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y

Skriv en kommentar