5 ting du ikke vidste om mig

Thomas har “tagget” mig med sådan en kædebrevsting, hvor man skal fortælle læserne 5 ting om én, som de ikke vidste i forvejen – så her kommer de:

1. Mit barndomshjem var meget politisk (socialdemokratisk) og min mor har været borgmester i Roskilde. Hun har også været viceborgmester i en hel masse år og hvis du kender nogen, der er gift på rådhuset i Roskilde, kan det sagtens være min mor, der har svejset dem sammen.

2. Jeg flyttede hjemmefra som 17-årig – til et kollektiv i en kæmpevilla i Skovbovængets Allé i Roskilde, hvor vi boede 12 unge vilde. Jeg kunne ikke få SU, fordi jeg var for ung, så jeg havde et job, hvor jeg gjorde rent hos en hudlæge!

3. Jeg har også arbejdet på Q8. Det var en god arbejdsplads indtil vi fik ny chef og han truede os med fyring, hvis vi ikke mødte op til et smøreolie-aftenkursus, ulønnet. Der kom en distriktchef til kurset og sagde, at han var meget imponeret over det store fremmøde til et frivilligt kursus – og vi fik ret meget skæg ud af at fortælle ham sandheden! (Og vores nye chef fik de rødeste ører)!

4. Jeg ser meget dårligt (stærkt nærsynet + bygningsfejl) og det er blevet værre, så jeg overvejer at få en operation for nærsynethed, selv om jeg nok ikke tør.

5. Jeg er helt syg efter at få en hund – men vi må ikke have hund der, hvor vi bor (og det ville også være synd på 5. sal). Men nu tror jeg endelig problemet er løst – for nu vil jeg gerne bare bede om en Pleo fra Ugobe:

Videoen er fra Wireds artikel om Pleo. Og her får I lige et ekstra billede – er det mon ikke bare den sødeste lille robot, der findes?

pleo_ugobe.jpg

Og jeg sender stafetten videre til: Joachim, Asbjørn, Jesper, Line og Mikkel. Fortæl jeres læsere 5 ting de ikke vidste om jer i forvejen.

En kommentar til “5 ting du ikke vidste om mig”

  1. Melatonin:

    Forelsket ……

    Trine-Maria var så venlig at skrive om Pleo på hendes blog … og jeg er forelsket.

    Pleo er opfundet af samme fyr, som for år siden opfandt Furby, men denne gang tager han kæledyret en 7-8 skridt videre. Pleo rummer et utal af motorer og senso…

Skriv en kommentar