Blogforum – hvad blogger du om?

I søndags blev der holdt et første møde for at finde ud af, hvad Blogforum skal handle om. Det der ligger fast er, at Thomas Madsen-Mygdal har lejet Kulturhuset på Islands Brygge d. 8. oktober og at der er plads til et par hundrede mennesker.

Der var enighed om, at dagen helst skal være så åben som mulig – også for nye bloggere og for alle som ikke kender en masse andre bloggere i forvejen.

Ideen er jo, at vi skal lære noget af hinandens erfaringer – og hvis det bliver Tordenskjolds soldater bliver det ikke nær så interessant, som hvis du også kommer (ja dig, som læser med her, men som ikke lige springer ud i at kommentere eller møde op til bloggerdinner, selv om du er nysgerrig!).

Dorte Toft, som skriver på IT-Bizzen har skrevet noget om de ideer, der kom frem her:

Der bør måske være et blogværksted – et sted, hvor man kan få hjælp til de tekniske problemer, med sprog, med design, med viden om, hvorledes man trækker trafik, hvis det er ønsket. Men også med”kom-godt-igang” hjælp til den, der overvejer en blog.

På programmet kommer måske også: Hvad får ”jeg” ud af min blog, og hvad får omverden ud af min blog? Kan man være med til at gøre ”verden” bedre med bloggen, uanset hvilken verden, der er tale om.

Derudover blev vi enige om at der helst ikke skal være for mange talere. Det ville jo være rart, hvis man også kunne nå at tale med nogle af alle de andre bloggere, om det der interesserer en.

Andre har blogget mere og bedre om mødet. Blandt andet Line fra Blogbogstaver og Visitsen og Nadja, som blandt andet spørger:

Hvad skal der til for at Blogforum2 bliver relevant for dig?
Hvad synes DU kunne være spændende at høre om/diskutere/afdække/undersøge?
Hvilke talere ville du være interesseret i at høre – hvis det overhovedet skal være talere…
Hvilke overvejelser gør du dig om at være blogger, din blog i forhold til resten af blogosfæren og blogosfæren i forhold til resten af samfundet?

Der er også en weblog oppe for arrangementet og der er en wiki på vej, så alle der har lyst, kan deltage i planlægningen. Og så tror jeg også, at der bliver annonceret et møde mere, da der sikkert skal uddelegeres noget praktisk arbejde og den slags.

Husk nu at sætte kryds i kalenderen, så vi kan blogges ved d. 8. oktober.

Skriv en kommentar